Hal-Hockey og Floorball under D.H.I.F.
   

Floorball i Rosenheim 2015  

Speciel Olympics Floorball – Turnier i Rosenheim, Bayern – Sydtyskland den 19.9.2015

Så nåede vi dagen hvor afgangen til Rosenheim skulle finde sted. Det blev 15 personer som havde meldt sig til turen, og udover Poul (træneren) og hans kone, holdlederen Yrsa, samt undertegnede og min kone, havde vi også de 8 spillere og 2 af Herning Floorballklubbens medlemmer som tilskuer.
De 13 fra Herning startede kl. 07.34 i Herning, og min kone og jeg sluttede os til truppen i Kolding. Da vi mødte flokken fra Herning, var der fødselsdagsflag på bordet, da Jan en af spillerne havde fødselsdag i fredags, og Yrsa var i gang med at smøre rundstykker, som var sponsoreret af Guldbageren i Herning. Stemning var super god og vi blev vældig godt modtaget. Undervejs fik vi serveret de sandwichs som Bilka i Herning havde sponsoreret. Turen gik godt, bortset fra 1 lille times forsinkelse pga. et ulykke mellem Hamborg og Hannover, nåede vi til Rosenheim 20.27.
Efter noget at spise, valgte vi at køre til vores overnatningssted i Rosenheim, da nogle af spillerne var godt træt efter den lange rejse.
Om lørdagen kørte vi efter en fin morgenmad ca. kl. 9.30 til den sportshal i Karolinengymnasium hvor turneringen blev flyttet til, da Luitpoldhallen som først var udpeget til turneringen, var blevet inddraget til flygtninge i Rosenheim.

Samtlige 6 hold skulle spille indplaceringskampe, og vi fik æren af, at spille imod Rosenheim’s 2. hold (Yellow Panters), og denne kamp vandt vi med 5 – 0.
Dermed kom vi i A- gruppen sammen med Hoisbüttel fra Hamburg og Memmingen fra Nordbayern. B – gruppen blev et rent Rosenheimgruppe med Yellow Panters, Die Grünen Teufel og die Wilden Helfer (et hold sammensat af hjælpere ved turneringen).

Så var der åbningsceremonien med en del taler, og med fødselsdagshilsener og blomster til Rosenheims cheftræner og stævnearrangør Elfriede.

Derefter kommer vores første kamp imod Hoisbüttel fra Hamburg, og den kamp vinder vi 9 – 3, og vi er kommet godt i gang.

Trænerne fik også æren af og dømme alle kampe, da dommerklubben der ellers skulle dømme var forhindret pga. et dommerseminar i denne weekend. Poul og jeg fik da 2-3 kampe hver.
Efter 3 kampes pause med 2 B-kampe og kampen imellem Hoisbüttel og Memmingen, som de Hamburger vandt, kom den anden gruppekamp imod Memmingen, og den kamp vandt vi med 6 – 2, og guldmedaljen var hjem. Sølvet gik til Hoisbüttel og bronze til Memmingen.

Spillerne havde lyst til mere, og det blev arrangeret en kamp imellem gruppevinderne fra gruppe A + B. Det blev altså os imod ”Die Grünen Teufel”, som vandt B-gruppen foran ”Die Wilden Helfer” og ”The Yellow Panters”. Denne kamp vandt vi suveræn med 7 – 0.

Herefter var der medaljeoverrækkelse hvor alle spillere og trænere fik medaljer og T-shirts og holdet/klubben fik et diplom og en vimpel. Det blev taget mange billeder og alle var glad og tilfreds.
Efter brusebadet gik vi til restaurant ”Breezn”, hvor vi alle fik serveret det forbestillede ret og noget at drikke. Da fødselsdagsbarnet endelig nåede frem, gav hun en is til alle som havde plads til mere. Så var energidepotet hos spillerne også ved at være brugt efter stort arbejdsiver og godt spil, så hjemtransporten blev stille og rolig sat i gang, så vi kunne går til nattero i vores nattelejr.
Søndag morgen stod efter morgenmaden gik turen til München, hvor vi startede på Marienplads og overværede noget af optoget med musikkapeller og hestevogne, hvorefter vi skulle besøge den store ”Allianz Arena”. Her fik vi en guidet rundvisning og bagefter også var ind i det museum hvor Bayern München har alle sine pokaler, historie om alle de store spillere igennem tiderne og blev afsluttet i Fanshoppen, hvor nogle købte nogle minder om udflugten til Arenaen.

Derfra gik turen til ”Oktoberfesten”, som var det andet kulturelle indslag. Vi var opdelt i 5 mandsgrupper og vi mødtes efter ca. 2 timer ved udgangen til undergrundsbanen. Superoplevelse for alle, og efter hjemkomsten til Rosenheim grillede vi sammen med nogle fra ”værtsklubben”. Dejlig afslutning på vores rejse.

Nu sidder vi i intercitytog til Hamborg, og bortset fra nogle ændringer i køreplanen med forsinkelser i Rosenheim, nåede vi dog vores tog i München så lige og lige. Ved Nürnberg fik vi 29 stop pga. af personer på sporet, men da vi havde en omstigningstid på 49 minutter i Hamborg, nåede vi også vores tog til Flensborg der.

Der forlod jeg med min kone truppen og sendte dem videre imod Fredericia og Herning, men alle kom godt hjem, vi fik en god og oplevelsesrig tur, spillede nogle rigtig overbevisende kampe og forsvarede vores titel fra for 2 år siden.

Ordwin Maecker 

 
 

 

.

Resultater fra 1 stævne i region 2

Resultater og billeder fra første stævne i region 1 

Resultater og billeder fra FM i Hal-Hockey 2017

Læs om Floorball holdet tur til Special Olympics World Wintergames 2017

Resultater og slutstillinger i region 2

Resultater og slutstilliinger i region1 efter 4. stævne

Top 3 i Region 1

FM klare hold

Dagsorden til Landsmøde 5.marts 2017

Resultater og billeder fra Floorball ved SO FEstival 2016 i Holstebro

FM Resultater og holdfotos

FM 2016 Kampprogram

Resultater og slutstillinger fra region 2

Resultater og slutstillinger fra Region 1 samt Top 3

Indbydelse til Landsmøde for Hal-Hockey og Floorball

Indbydelse til floorballsamling og udtagelse til Speical Olympic World Wintergames i ØStrig 2017

Læs og se billeder fra det danske floorball holds tur til Pregames i Østrig

Resultater og stillinger fra 1. stævne i region 3

Floorball i rosenheim 2015

Floorball i Ukraine 2015

Resultater og stillinger fra 1. stævne i region 2

Floorballstævne afholdt i region 1

Læs om floorball tilbud i Herning

Resultater og Billeder fra Floorball under idrætsfestivalen i Frederikssund

Tekst og billeder fra Special Olympics Euromaster 2014 i Østrig og Liechtenstein

Første danske guld i Floorball ved Malmø Open

Billeder og Tekst fra Floorball i Rosenheim

Bronze til dansk floroball landhold i Sydkorea

Tekst og billede fra hockey og floorball under Special olympics festivallen i Skjern

Kampen om pladser til floorball holdet til world winter games sat godt igang

Samarbejder med raskidrætsklub giver hurtigt forbedrede resultater

Vejledning i licenssystem

Samarbejde med rask idrætten