Hal-Hockey og Floorball under D.H.I.F.
   

Guld til dansk hold ved Malmø Open Floorball for første gang

Den 8-9 marts deltog 3 danske hold ved Floorball turneringen under Malmø Open. Lavuk havde et hold med i 2 Division og VI-KA Thisted, der var med for 7 år i træk, havde 2 hold med, et i 2. division og 1 i 3. division.

I 3. divison startede det svært for Thisted holdet. Det blev til nederlag i de først 3. kampe, men til gengæld blev det til sejre i de sidste 3. Så det blev til en 3. plads ud af 7 da alle havde spiller imod i hinanden. Dermed var holdet sikret semifinale kamp. Desværre blev denne tabt, og det samme gjorde bronzekampen. 

I anden Division var Levuk holdet blevet ramt af den del afbud og det var et ikke særligt rutineret hold der stilet op. De fik sig dog en enkelt sejr, og nogle tætte kampe og endte som nr. 7 ud af 8 Hold. 

For Thisted holdet gik det godt fra start. Det blev til sejr i de først 2 kampe og en første plads i puljen, men et nederlag på 1-4 til IBF Offensiv sendte holdet ned på en 4 plads. Heldigvis kom man godt igen i næste kamp med en sejr. Første dagens 5 og sidste kampe blev en gyser imod det førende hold i puljen Palmstaden 1. Kampen var meget tæt, men skiftende føringen, men Thited fik det sidste mål i kampen der endte 5-5. I den tætte række rakte det dog kun til en foreløbig 4 plads. 

Anden dagen bød på kamp imod nr. 5 og 3 i puljen. Første kamp var imod Palmstaden 2, og det blev til en sejr. Sidste kamp skulle afgøre om holdet endte som nr. 4 eller 3. Det blev endnu en tæt kamp som endte med en Thisted sejr, og de palmstaden 2 samtidig vandt deres kamp endte Thisted som nr. 3 og Palmstaden 2 som nr. 4. I toppen byttede  IBF Offensiv og Palmstaden 1 også plads. Derfor blev det Palmstaden 1 at Thisted skulle møde i semi finalen. Thisted gik efter at få en førring fra start, da Palmstaden i første kamp havde været rystet, da de kom bagud. Taktikken virkende og Thisted havde en pæn føring kampen igennem og da Palmstaden 1 til sidste valgte at tage målmanden ud til fordel for en ekstra mark spiller, satte Thisted trumf på med yderlig 2 hurtige mål til en 6-1 sejr. 

Man havde så regnet med at finalen ville blive imod IBF Offensiv, som man havde tabt til dagen i forvejen. Men i slutningen af deres semifinale var det pludselig Palmstaden 2 der trak fra og vandt. Dermed gik Thisted fra at være underducks til favorit. I finanlen kom Thisted foran 2-0, men så svarede Palmstaden godt igen og fik udlignet. Blandt andet hjulpet på vej af en tvivlsom dommerkendelse. Thisted kom dog igen og bragte sig på 4-2. Palmstaden 2 kæmpede dog videre og fik yderlig et mål, men så var kampen også slut og Thisted vandt 4-3 og kunne altså tage guldet med til Danmark. Palmstaden 2 fik som bedste svenske hold i rækken, en plads til SO festivallen i Frederikssund i maj.

 

 

Resultater fra 1 stævne i region 2

Resultater og billeder fra første stævne i region 1 

Resultater og billeder fra FM i Hal-Hockey 2017

Læs om Floorball holdet tur til Special Olympics World Wintergames 2017

Resultater og slutstillinger i region 2

Resultater og slutstilliinger i region1 efter 4. stævne

Top 3 i Region 1

FM klare hold

Dagsorden til Landsmøde 5.marts 2017

Resultater og billeder fra Floorball ved SO FEstival 2016 i Holstebro

FM Resultater og holdfotos

FM 2016 Kampprogram

Resultater og slutstillinger fra region 2

Resultater og slutstillinger fra Region 1 samt Top 3

Indbydelse til Landsmøde for Hal-Hockey og Floorball

Indbydelse til floorballsamling og udtagelse til Speical Olympic World Wintergames i ØStrig 2017

Læs og se billeder fra det danske floorball holds tur til Pregames i Østrig

Resultater og stillinger fra 1. stævne i region 3

Floorball i rosenheim 2015

Floorball i Ukraine 2015

Resultater og stillinger fra 1. stævne i region 2

Floorballstævne afholdt i region 1

Læs om floorball tilbud i Herning

Resultater og Billeder fra Floorball under idrætsfestivalen i Frederikssund

Tekst og billeder fra Special Olympics Euromaster 2014 i Østrig og Liechtenstein

Første danske guld i Floorball ved Malmø Open

Billeder og Tekst fra Floorball i Rosenheim

Bronze til dansk floroball landhold i Sydkorea

Tekst og billede fra hockey og floorball under Special olympics festivallen i Skjern

Kampen om pladser til floorball holdet til world winter games sat godt igang

Samarbejder med raskidrætsklub giver hurtigt forbedrede resultater

Vejledning i licenssystem

Samarbejde med rask idrætten