Hal-Hockey og Floorball under D.H.I.F.
   

Special Olympic European Floorball Master 2014 i Østrig og Liechtenstein

D. 24.-27. April blev der holdt Special Olympic Floorball Master i Østrig og Liechtenstein. Der deltog ialt 16 lande:

Belgien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Isle of Man, Kasachstan, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Østrig, Rusland, Schweiz, Sverige, Tjekkiet og Ukraine. Danmark havde sammen med Schweiz fået lov at stille med 2 hold.

Spillerne gløj til Zurich i Schweiz og kørte i bus derfra til Liechtenstein, på turen så man meget at den storslåede natur.

Torsdag eftermiddag spillede alle hold 5 testkampe a 8 minutter imod nogle af de andre lande, for at sikre man delt i pulje med hold på samme niveau. Der resulterede i 4 divison og at Danmark 1 endte i 2. division, og Danmark 2 i 3. Division. Herefter var der åbningscermoni, med indmarch, taler, musik, flaghejsning og tændning af den olympiske ild. Efterfølgende var fælles aftensmad for alle hold.

Fredag spillede man så alle mod alle i divisioner i kampe af 2 x 10  minutter. 1. og 3. spillede i Østrig, og 2. og 4. division spillede i Liechtenstein. Så de danske hold kunne desværre ikke bakke hinanden op. Danmark 1 startede med en 3-2 sejr over Rusland, 6-0 over Kazakhstan, 5-2 over Schweiz 1 og 2-0 over Liechtenstein, og kunne dermed slutte dagen på første pladsen.

Danmark 2 var kommet i pulje med, Kroatien, Isle of Man, Østrig og Schweiz 2 og startede mod Østrig en kamp som de tabte 2-4, i den eftefølgende kamp så spillerne Schweiz vinde hele 9-1 over Kroatien, hvilket gav lidt frygt, da deres næste kamp netop imod Schweiz. Men spillede stod imod frygten og spille en superkamp og tabte kun kampen 1-3. Dette gav blod på tanden, og da Ísle of man var næste modstande blev det endnu en gang en tæt kamp, denne gang vandt danskerne 4-3. Den sidste kamp var imod Kroation. Kroation kom bedst fra start og først 3-0 ved halvleg. Men et mål i til danskerne i starten af anden periode fik gejsten tilbage, så fuldte yderlig 3 mål og altså en 4-3 sejr til Danmark, der dermed sluttede dagen på 3. pladsen.

Efter kampene var der tid til en tur i centrum, hvor der kunne ses på butikker, og de flotte bygninger.

Lørdag spillede man så anden runde. Danmark 2, viste endnu større styrke ved vinde endnu større en dagen før, Rusland slog de 5-2, Kazakhstan 8-0, Schweiz 1 6-3 og Liechtenstein 9-1. Dette gav dem en pulje sejr og finale kamp imod Rusland, som var blevet nr. 2. Rusland fik en 2 nul førring, men så tog Danmark fat og vendte kampen til en dansk 4-3 sejr, og så var guldet sikret.

I 3. division lagde Danmark 2 på anden kampdag ud imod Schweit 2, som førte puljen. det blev til en 0-4 nederlag, men i anden kamp var holdet vågnet til dåd. Østrig, der havde været nr. 2 på første dagen, blev spillet ud af banen med hele 7-0. Kampen imod Isle of man blev igen uhyggelig tæt. Danskerne kom foran 1-0, men så kom Isle og man igen og bragte sig foran 2-1, danskerne kom op på 2-2, men der blev svaret igen, og danskerne måtter derfor endnu engang frem og score, og kom på 3-3 og også foran med 4-3 og var dermed næsten sikker på en finale plads, men ca. 2 sekunder før tid fik Isle of Man udlignet til 4-4. Dermed blev sidste kamp mod Kroation afgørende om danmark skulle spille finale eller om bronze. Danskerne var enige om at Krotien ikke skulle have lov at komme foran med 3 mål denne gang. Men det begyndte også at knibe med kræfterne og heldet da mange skud ikke ville i mål. Kampen endte med en kroatisk sejr på 4-2. Oven i ærgelsen over den missede finaleplads. havde man nu kun en lille halv time til at komme sig at gøre klar til bronzekampen imod selv samme Krotien. Man valgt først gang at bytte rundt kæderne, for at lægge ud med pres på Krotien så længe kræfterne var til det, og det lykkedes også danskerne at få et hurtigt mål. Det gav nyt håb og energi, der kom flere mål til begge parter, men Danmark var foran hele kampen, som endte 5-2 til Danmark, og dermed var Bronzen sikret.

Alle de danske markspillere nåede at komme på måltavlen iløbet af kampene. Søndag aften sluttede med en afslutnings fest.

Søndag morgen tog de sjællanske spiller tidligt hjem, de jyske spillede nåede at se lidt mere floorball inden deres fly til Ålborg.

Se Billeder fra turen her

 

Resultater fra 1 stævne i region 2

Resultater og billeder fra første stævne i region 1 

Resultater og billeder fra FM i Hal-Hockey 2017

Læs om Floorball holdet tur til Special Olympics World Wintergames 2017

Resultater og slutstillinger i region 2

Resultater og slutstilliinger i region1 efter 4. stævne

Top 3 i Region 1

FM klare hold

Dagsorden til Landsmøde 5.marts 2017

Resultater og billeder fra Floorball ved SO FEstival 2016 i Holstebro

FM Resultater og holdfotos

FM 2016 Kampprogram

Resultater og slutstillinger fra region 2

Resultater og slutstillinger fra Region 1 samt Top 3

Indbydelse til Landsmøde for Hal-Hockey og Floorball

Indbydelse til floorballsamling og udtagelse til Speical Olympic World Wintergames i ØStrig 2017

Læs og se billeder fra det danske floorball holds tur til Pregames i Østrig

Resultater og stillinger fra 1. stævne i region 3

Floorball i rosenheim 2015

Floorball i Ukraine 2015

Resultater og stillinger fra 1. stævne i region 2

Floorballstævne afholdt i region 1

Læs om floorball tilbud i Herning

Resultater og Billeder fra Floorball under idrætsfestivalen i Frederikssund

Tekst og billeder fra Special Olympics Euromaster 2014 i Østrig og Liechtenstein

Første danske guld i Floorball ved Malmø Open

Billeder og Tekst fra Floorball i Rosenheim

Bronze til dansk floroball landhold i Sydkorea

Tekst og billede fra hockey og floorball under Special olympics festivallen i Skjern

Kampen om pladser til floorball holdet til world winter games sat godt igang

Samarbejder med raskidrætsklub giver hurtigt forbedrede resultater

Vejledning i licenssystem

Samarbejde med rask idrætten